Reageer op: Stil op het forum

#210022
 bosbess
Bijdrager

Cees, kijk, dat bedoel ik nou. Ik geef gewoon mijn mening over een onderwerp dat jij aankaart en direct word ik van scherpe tandjes beschuldigd. Dat moedigt niet bepaald aan. Wees blij dat ik op het onderwerp reageer en overweeg eens of ik ergens heel misschien een klein beetje gelijk zou kunnen hebben…

Anton, ik heb het al eens vaker gezegd: de startpagina van InfoFrankrijk is buitengewoon onaantrekkelijk. Al die verschillende nieuwe onderwerpen door elkaar geven de indruk dat alles als los zand aan elkaar hangt. Veel beter zou zijn (naar mijn mening) om in het midden nieuws te plaatsen, met enkele regels tekst en vervolgens een link: Vervolg of Lees verder.

Wie informatie nodig heeft kan gericht zoeken in de rubrieken en wordt niet geconfronteerd met nieuwe artikelen over de SCI, Van schuur tot woning, het Baccalaureat, Werk vinden, Zonnepanelen, Kopen en viager, Omzetten NL rijbewijs naar FR rijbewijs enzovoort, die klakkeloos door elkaar staan. Dat maakt een bijzonder rommelige indruk en nodigt niet uit om in de rubrieken te gaan zoeken.

Vroeger (oma vertelt) schreef Wim Bavelaar regelmatig op de startpagina een artikel over zaken die op dat moment in de belangstelling stonden. Daar keek je naar uit. En daar reageerde je dan op in het forum. Nu kom ik zelden of nooit nog op de startpagina. Wat moet je met die bij elkaar geraapte verzameling onderwerpen waarvan de meeste mij niets interesseren? Als ik iets wil weten zoek ik het wel in de speciale rubrieken.

Nu er niemand meer is om actuele artikelen op de voorpagina te schrijven zou de middenpagina gevuld moeten worden met FR Nieuws. Dat nodigt waarschijnlijk uit om in het forum te reageren. Links op de pagina zou je een rubriek kunnen plaatsen met Nieuwste onderwerpen en daar onder elkaar de nieuwste artikelen: SCI, Van schuur tot woning, Zonnepanelen, Rijbewijs omwisselen enzovoort.

Ik ben wel geabonneerd op alle forumrubrieken, dus wanneer iemand iets in het forum schrijft krijg ik daar bericht van. Maar dat gebeurt tegenwoordig inderdaad nog maar zelden.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account