Reageer op: uw bijdrage aan dit forum

#209445
 bosbess 
Bijdrager

Rata, wat het “even updaten” en “10 minuten per dag” betreft vergis je je. Dat weet ik uit eigen ervaring. Ik was er een tijdje terug mee begonnen. Wanneer je geen deskundige bent op een bepaald gebied kost het je vele uren. Natuurlijk ben ik op mijn leeftijd niet meer de snelste. Maar met 10 minuten per dag komt niemand er. Er is zo’n enorme achterstand weg te werken! Jarenlang is er niets aan de inhoud gebeurd.

Zolang er geen of niet voldoende domeinredacteuren zijn stop ik er voorlopig mee. Ik heb er de tijd niet voor. Domeinredacteuren zijn als het goed is specialisten en van de laatste ontwikkelingen op de hoogte. Die hoeven niet urenlang op internet te zoeken met het risico dat het alweer is verouderd of dat het onjuist is. Bovendien wordt het werk dan verdeeld. Vele handen maken licht werk.

De zoekfunctie klopt inderdaad niet. Misschien dat er iets aan kan worden gedaan. Mijn ervaring met “de buren” (Nederlanders.fr) is trouwens dat er niets wordt verwijderd door Anton zonder dat hij erbij vermeldt waarom. Dus waarom zou hij dat hier anders doen?

Ik hoop dat sommigen in ieder geval eens willen nadenken over het leveren van een bescheiden bijdrage, zoals enkelen nu af en toe al doen. Dat zou deze website en dit forum ten goede komen. Beide kunnen dan in stand blijven tot tevredenheid van leden, bezoekers en niet in de laatste plaats van de webmaster, die nu misschien het idee heeft dat hij er helemaal alleen voor staat.

©2019 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account