Reageer op: uw bijdrage aan dit forum

#209440
 ratatouille 
Bijdrager

Je hebt bezoekers die het forum gebruiken om oplossingen te zoeken voor hun eigen problemen en die zelf vrijwel nooit bijdragen aan de problemen van anderen. Of die het forum als uithangbord gebruiken voor hun eigen egotrip. Mag, maar zo zal de kwaliteit niet toenemen. Dat er veel mensen zijn overgestapt naar de ‘buren’ is duidelijk, dat er mensen weg zijn die voor enorm veel problemen zorgden in het verleden is ook een feit, gelukkig. Dan zijn er nog de ‘reageerders’, mensen die reageren op anderen, maar zelf nul keer een onderwerp zijn gestart.

Maar er liggen nog veel onderwerpen te wachten op een Wiki schrijver, en soms denk ik ook wel eens : waarom doet de beheerder dat niet even? Met 10 minuten per dag kom je een heel eind in het updaten van oude informatie. Maar actieve schrijvers voor deelonderwerpen zijn ook gevraagd. En dan ook nog even aangestipt: de zoekfunctie. Vergeet niet dat de bouwvragen altijd het merendeel van het forum in beslag namen. En daar was dit forum kwalitatief ook heel goed in, nu is veel niet meer te vinden.

Overigens, er zijn rubrieken in het forum die al lang niet meer actief zijn, [emigranten] al ruim drie jaar niet meer, [juridisch] ook al 8 maanden niet.

©2019 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account