Reageer op: uw bijdrage aan dit forum

#209438
 bosbess 
Bijdrager

Ik wil de heren er even aan herinneren dat wij een tijdje terug nogal ingenomen waren met het voorstel (van Jos) om de website een Wiki-achtige mogelijkheid te geven. Anton heeft daar, voorlopig in beperkte mate, gehoor aan gegeven. Dat betekent dat “iedereen” meeleest, meeschrijft, meedenkt en meewerkt. Dan ben je constructief bezig, in de geest van Bavelaar.

Anton Noë blijven vergelijken met Wim Bavelaar is zinloos. Verwachten dat het ooit zal worden als vroeger ook. Anton heeft geld betaald voor het overnemen van een totaal verwaarloosde, op veel punten achterhaalde website, want Marietta deed helemaal niets meer aan de inhoud. Anton heeft daarmee het levenswerk van Wim gered en gezorgd dat deze website en dit forum kunnen blijven bestaan. Dat hij dat op zijn manier doet (en niet op de manier van Wim Bavelaar) is niet meer dan logisch.

Vervolgens heeft Anton de website grondig aangepakt, gemoderniseerd en beveiligd. Daar zal ook geld in zijn gaan zitten. Toch zie ik nergens advertenties, die meestal (ook onder zijn voorgangster) zo’n gratis website financieel mogelijk maken.

Je kunt als lid twee dingen doen:
– of je blijft in het oude hangen en je blijft maar kritiek leveren en herhalen op de veronderstelde bedoelingen van de nieuwe eigenaar en op zijn verondersteld winstbejag,
– of je gaat mee met de tijd, stelt je positief op en je steunt de nieuwe beheerder in zijn pogingen om deze website (én dit forum) te behouden voor leden en bezoekers.

Het is een wat zielige vertoning om steeds maar weer te schrijven dat het Anton alleen maar om de centen te doen is. En dat je niet “voor niets” wilt meewerken. Maar wel gratis en gratuit sjacherijnige kritiek blijven spuien op iemand die zijn uiterste best doet om er iets van te maken. Tot hij er op een dag genoeg van heeft om voor kop van Jut te spelen en de website (óf dit forum) aan de wilgen hangt en de pijp aan Maarten geeft. Heb je dan je zin?

©2019 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account