Reageer op: Centrale verwarming

#208423
 capitaine
Bijdrager

Cees,

Cees, is er bij jou in huis ergens een kastje waarop men de stooklijn in kan stellen?

Die zal er best wel zijn, maar dat laat ik dus maar aan de vakman over.
Alles is in het Frans, en aangezien ik eigenlijk geen moeite heb met de Franse taal, heb ik wel al een paar keer ondervonden dat juist bij computer-gerelateerde handelingen je maar één ding fout hoeft te begrijpen en het hele systeem ligt aan duigen waardoor ik alsnog een specialist kan laten komen wat dan meer kost als ik dat gelijk had gedaan.
Het klinkt lullig, Toen ik in de tachtiger jaren University Westlawn Yachtdesign ging doen tekende we alles op papier, en alles konden we uitrekenen.
Toen ik daar later terugkeerde voor de computerversie die ze aan het ontwikkelen waren, kreeg ik de kans om met m’n bedrijf mee te helpen aan de ontwikkelingen, zo stonden we aan de geboorte van het bouwen van jachten met behulp van de computer en de robot. Enorme schepen werden in Duitsland uit nog enormere schuimblokken gefreesd.
Vanaf de eerste lijn tot de laatse schroef heb ik samen met Westlawn gewerkt, maar oh wee als de computer niet wilde starten.
Ik heb iets met die dingen, ik en computer gaat niet samen.
Ik weet al voor de derde of vierde keer een mobieltje inwendig zo naar de vernieling te helpen dat zelfs de depannage het opgeeft.
Ik heb nu een gloednieuwe Asus bijvoorbeeld waarvan elke foto die ik neem oranje is.
Vraag me niet hoe het kan, ik zit ergens aan wat niet mag en dan is het hommeles.
Volgens mijn partner ben ik te ongeduldig en als de computer dan iets zegt klik ik het weg voordat ik weet wat die zegt.
Ik heb het eens gepresteerd: een computer kreeg nukken op een dag, dus ik dacht, als alles maandag nog werkte en woensdag niet meer, dan is alles wat dinsdag erbij is gekomen schuldig.
Ik veegde een partij rommel wat de computer dinsdag gedownload had de prullenbak in en toen deed het beestje niets meer 🙁

Ik zal de expert vragen naar die stooklijn, want dat lijkt inderdaad wel belangrijk.
Overigens heb ik nu de thermostaat nog een streepje naar beneden gedraaid omdat ik teveel door de deur moet naar de garage (ben aan’t klussen) en de kamer geeft nog steeds 21° aan en de kachel heeft al sinds 12h30 niet meer gebrand.
Alle buitendeuren blijven wel dicht, en de garage is verwarmd door de buizen die erdoorheen lopen (graadje of 15 denk ik)
Radiateurs zijn allemaal nagenoeg koud.
Ik ga straks eens kijken hoelang het duurt voor het water weer warm is.
De vloer is nog warm.

Cees.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account