Reageer op: LibreOffice werkt niet meer goed

#207442
 bosbess
Bijdrager

Alwéér bedankt Rob, grote opluchting om weer gewoon een menubalk te hebben en niet meer het risico te lopen een verkeerde knop aan te klikken. Na jarenlang gebruik van LO is OO wel even wennen, maar dat gaat snel.

Ik had nog niet verteld dat ik op een gegeven moment al zoekende op een pagina van LO terechtkwam, waar je de laatst gerapporteerde bugs kon bekijken. Een enorme lijst! Kreeg na de crash op een gegeven moment de mogelijkheid om het LO-document in de veilige modus te openen. Daarin zag alles er normaal uit. Maar zodra je het document dan weer afsluit zit je weer in de normale modus, die dus abnormaal was.

Kopieer regelmatig mijn documenten naar m’n externe harde schijf. Dankzij jouw waarschuwing maar weer eens gedaan (laatste drie maanden geleden). Op de harde schijf staan al m’n foto’s en al m’n emails (per jaar sinds 2001), m’n inloggegevens voor allerlei websites enzovoort.

Met aanschaffen (van MS Office) bedoelde ik huren. Door jouw link kwam ik erachter dat je MS Office ook kunt kopen, maar slechts voor één PC, zowel in Frankrijk als in Nederland. Ik heb maar één PC, maar ach, waarom geld uitgeven als je ’t gratis krijgt?

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account