Reageer op: Wifi SFR en Orange onveilig?

#206976
 bosbess
Bijdrager

Jako, bedankt voor de informatie over eigendom van een telefoonnummer.

Cees, je hebt dus geen quad play abonnement. Jako en ik zijn nu ook bij SFR. Ik betaal 10 euro per maand voor onbeperkt internet en onbeperkt vast bellen naar (bijna) de hele wereld. Dat was het overstappen van Free naar SFR Red wel waard (scheelt me 20 euro per maand). Jako betaalt 5 euro meer, doordat zijn lijn nog niet gedegroepeerd was. Dat heeft SFR voor hem in orde gemaakt. TV hadden we als optie voor € 2,50 per maand kunnen krijgen.

Bij mij was er na de overstap een probleempje. Binnen de kortste keren stond er een door SFR besteld mannetje van France Telecom bij me thuis om het te verhelpen. Niet voor 49 euro, maar gratis. Samen met mijn Free mobiel abonnement heb ik nu voor 12 euro per maand internet, telefoon en mobiel. Mobiel gebruik ik nauwelijks om te bellen. Wel om iedere morgen OK naar m’n dochter te sms-en en zij stuurt dan OK terug, zodat ik weet dat ze heeft gekeken. Zo lopen mijn kinderen niet het risico dat ze me op een dag in een ondergescheten huis aantreffen als lijk, aangevreten door hond en kat. En mij scheelt het 25 euro per maand aan een abonnement op Tele-Assistance. Ook lees ik frans nieuws op m’n mobiel via apps van diverse kranten.

SFR heeft ook winkels. Daar word je goed geholpen. En voor mij belangrijk: ze hebben er stoelen voor de wachtenden. Bij Orange moet je op je beurt staan wachten en als je dan eindelijk aan de beurt bent, moet je ook staan. De medewerker, lang niet altijd écht deskundig, mag op een hoge kruk zitten.

Ik ben bij Orange geweest tot na m’n verhuizing. Toen bleek dat Orange me hier niet van Internet kon voorzien. SFR kon dat wel, dus naar SFR. Daar ben ik gebleven tot Free met een goede aanbieding kwam: Internet, bellen, mobiel en tv voor 30 euro per maand. Altijd zeer tevreden geweest over Free, ook over de helpdesk. Maar de aanbieding van SFR Red was zó onweerstaanbaar dat ik nu weer terug ben bij SFR. M’n oude Free modem zou binnenkort toch aan vervanging toe zijn geweest. Dat is een bijkomend voordeel van overstappen: het nieuwste modem en sneller internet.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account