Reageer op: Wifi SFR en Orange onveilig?

#206967
 bosbess
Bijdrager

De quote-functie in dit forum is vreselijk onhandig. Ik gebruik hem daarom nooit. Dat voorkomt misverstanden als dit.

Mijn vrienden en familie in Nederland bellen ook naar mij tegen lokaal tarief (en zijn goedkoper uit). Zodra iemand mij belt (de meeste nummers ken ik) neem ik op en zeg: “Ik bel je terug.” We leggen neer en ik bel terug. Dat kost hun een dubbeltje en mij niets.

Maar dat je alle 08- en 09-nummers in Nederland kunt bellen, dat lijkt me inderdaad wel handig. Laatst had ik dat nog ergens voor nodig. Er stond geen alternatief telefoonnummer vermeld voor als je vanuit het buitenland belt. Dan moet je op de website zo’n ellendevakje invullen en in drie woorden uitleggen wat je wilt zeggen. Enfin, ’t is gelukt. Ik zou mijn jongste zoon, die in NL woont, natuurlijk kunnen vragen om even voor me te bellen, maar als er dan van de andere kant extra vragen komen weet hij het antwoord niet.

Toch vraag ik me af hoe je in vredesnaam een (NL) telefoonnummer in eigendom kunt hebben? Dáár heb ik nog nooit van gehoord! Ik dacht dat telefoonnummers een soort publiek eigendom zijn, waar alleen providers over kunnen beschikken.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account