Reageer op: enorme prijsverhoging Orange internet

#206071
 jako
Bijdrager

Aangezien je wel adsl hebt worden je aanmeldgegevens dus afgewezen door de authenticatieserver van SFR.

Mijn sfr box logt ook in met macadres@neufpnp, dus dat is goed, mits het opgeslagen mac adres en wachtwoord correct zijn. Je kunt de box resetten door iets duns in het gaatje te duwen (paperclip, speld) waarna de box en de inloggegevens teruggezet wordt naar de default setting die per definitie goed moet zijn. Controleer ook even of het mac adres op de sticker aan de buitenkant van de doos wel overeenkomt met de werkelijke waarde van je box. Ze zullen de doos hebben ingescand bij het verzenden waarna het mac adres automatisch in de database gezet wordt. Je weet nooit of een slimpie niet een SFR box in een verkeerde doos heeft geschoven. Het wachtwoord is overigens neufpnp of sfrpnp, dus dat is te overzien.

De inlog methode met telnr@neufpnp werkt ook, maar is dus een tweede methode naast de ‘normale’ manier via mac adres. Aanmelden via de inloggegevens voor toegang tot je account werkte bij mij niet, dus er lijkt geen 3e methode te zijn.

Mijn analoge lijn geeft alleen nog congestietoon, die is volautomatisch overgezet nadat mijn SFR box actief is geworden, maar ik heb mijn nummer behouden.

Helaas weet je jouw nieuwe nummer nog niet, anders had je je modem via dat nummer aan kunnen melden.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account