Reageer op: welke is de beste vaatwasser in Frankrijk?

#205208
 jako
Bijdrager

Na een weekje in Nederland mag ik nog steeds met de hand afwassen en is zelfs de shortlist nog niet af. De waterdruk is hier ronduit laag en hetzelfde geldt voor de hardheid van het water. Die heb ik zelf eens getest op ‘licht zuur’ hetgeen wellicht verklaard waarom hier uitsluitend kunststof waterleidingen gebruikt worden. Kalkarm water en een lage druk zijn redenen waardoor machines juist langer mee zouden moeten gaan.

De vaatwasser is hier in huis wel het meeste gebruikte apparaat, die draait zeker 400 keer per jaar. Met name tijdens de oogst,als veel geweckt wordt, moet de vaatwasser regelmatig meerdere keren per dag draaien.

Dat geeft ook aparte wensen voor de wasprogramma’s. Voor het prepareren van weckpotten is bijvoorbeeld een kort, maar zo heet mogelijk, programma gewenst. Liefst 70-75 graden om de potten steriel te maken. Veel vaatwassers combineren een hoge temperatuur echter met een intensief programma dat uren duurt in plaats van de gebruiker gewoon de gelegenheid te geven om temperatuur en wasprogramma zelf te kiezen.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account