Reageer op: Welkom in de chambres d'hôtes.

#195154
 ratatouille
Bijdrager

Hari,
Je moet Cees niet zo serieus nemen. Zijn verhalen niet, en zijn getallen niet. Nu hij mij hier indirect uitdaagt door me een loser te noemen, krijgt hij ook weerwoord, de rat scherpt de tandjes even.

Al een paar keer eerder viel hij door de mand met zijn verhalen, hij gaat dan van het forum weg om later onder een andere forumnaam weer terug te komen.
Als je Cees wil geloven dan is hij heel bijzonder:

https://infofrankrijk.com/forums/users/capitaine/replies/page/4/


@Cees
: Ik ben stinkend rijk geworden door de ontwikkeling van software (tekenprogramma’s) voor de jachtbouw.
Ik bouwde als eerste volledig met de computer een snel jacht, CNC,
ik ontwikkelde met een bedrijf in Haarlem de eerste LED scheepsverlichting,
ik ontwikkelde in USA de eerste dubbel gebogen ruiten voor sportboten,
en met DSM de eerste gekleurde gelcaots voor polyester, enz enz.

(De werkelijke CnC geschiedenis is ook te vinden op internet.)
http://www.cncphotoalbum.com/reviews/cnchistory/index.htm

Dat laatste ‘polyester, enz enz.’ slaat waarschijnlijk op onze Cees die ook de uitvinder is van de Apple computer, en bouwde hij het eerste vliegtuig. Jammer dat hij iedere keer al zijn berichten wist als hij zich uitschrijft, je moet het dus doen met de replies.
zoals hier:
http://www.infofrankrijk.com/forums/topic/de-bezem-door-de-chambres-dhotes/
http://www.infofrankrijk.com/forums/topic/marktplaats/werkt/niet/

Zo zou hij bij de jachthaven van Rochelle een CdH hebben, iedere uitbater kende hem, je hoefde niet te betalen in restaurants want als je zijn naam gaf dan werd de rekening vanzelf naar de CdH doorgestuurd, en zo waren er vele fantasieverhalen. Elke lezer dacht dat je zo van zijn terras het strand op kon lopen. En een van zijn vele jachten kon bevaren.

Na het ‘doorprikken’ van zijn verhalen, samen met een link naar zijn lokatie, bleek hij op ruim 21 km afstand te zitten van de kust, aan een snelweg op een industrie terrein tegenover de vuilnisbelt… Met zwembad- dat dan weer wel. In het vervallen schuurtje links naast zijn huis zat zijn bedrijfje, waar hij hout kon schuren en lakken voor de kajuitbouw.

En Cees probeert die CdH vanaf 2013 te verkopen, omdat het niet lekker liep. Met zoveel regels is dat niet zo gek natuurlijk. Zit je op een verlaten industrie terrein, mag je niet eens op je kamer een broodje eten. Moet je verplicht beneden voor 21 €,- spaghetti bolognese naar binnen werken.

Cees verliet destijds meteen het forum met veel kabaal zoals dat gaat als je een luchtballon doorprikt. En gaat nu weer lekker verder dromen. En we houden allemaal van sprookjes.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account