Reageer op: Beleid of overheids-chantage?

#195555
 jako
Bijdrager

Door het samengaan van regio’s zijn grotere regio’s gevormd waardoor het bestuur goedkoper en efficiënter zal worden, toch? Vooralsnog hebben de bestuurders van voormalige kleine regio’s per 1 januari een flinke salarisverhoging van tientallen procenten gekregen. Zijn er minder bestuurders, zijn ze harder gaan werken of meer verantwoordelijkheden?

Welnee, ze doen nog steeds precies hetzelfde, maar ze zijn nu onderdeel van een grote regio en “dus” krijgt iedereen er zo’n duizend euro per maand bij. Want dat staat in de reglementen. Kijk dat is nou bezuinigen op z’n Frans. Om dit te bekostigen moeten natuurlijk de lokale belastingen omhoog.

Ondanks de belofte in 2015 dat er in de resterende periode van Hollande “geen belastingverhoging” meer zou komen was het al op 1 januari raak: de belasting op diesel en benzine ging omhoog.

Het gaat maar door… Die Franse troeven bestaan alleen in theorie. Er is in de wereld geen behoefte aan te dure Franse producten van middelmatige tot slechte kwaliteit.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account