Reageer op: ip camera

#188019
 bonoo
Bijdrager

Ik zit met een raar en vooralsnog onoplosbaar probleem. Al jaren maak ik tot volle tevredenheid gebruik van internet via de router van mijn aardige franse buurman.
Sinds enige tijd heb ik een ip camera geinstalleerd die,als hij een beweging detecteert, een video opname maakt en deze opslaat op de sd kaart en hij stuurt mij ook een e mail met foto’s. En nu komt het: Overal in Frankrijk ontvang ik die mailtjes, kan ik live meekijken, kan ik de sd kaart bekijken en kan ik instellingen van de camera wijzigen, maar zodra ik in NL ben is het helemaal uit met de pret.(overal werk ik met gmail, dus geen .nl of .fr gedoe)
Dat ik van buitenaf niet in de camera kan via de router van mijn buurman, zonder wijzigingen aan te brengen in zijn routerinstellingen had ik verwacht, maar ja, dat lukt wel(in F)! Maar waarom lukt dat dan niet in NL en waarom ontvang ik wel in F mailtjes van de camera en niet in NL? Dit laatste was toch wel het minste waarvan ik verwachtte dat het probleemloos zou gaan. Mijn “normale” mailtjes komen wel allemaal goed aan waar ook ter wereld.
Iemand enig idee??

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account