Reageer op: Kroketten van Wim

#195443
 ratatouille
Bijdrager

Het is gelukt. Kroketten van Wim. In kerstsfeer.?
Dit geweldige onderwerp met al zijn vreemde kruiden, komische noten, bizarre zwart-wit richtingen, is uitgekozen voor de PRIX BLAIREAU 2015!
De bijbehorende unieke oorkonde is hierbij geplaatst.

prix blaireau

Het zat hem dit jaar niet in de kwantiteit, niet in het aantal pagina’s, en ook niet in de optelling van volkomen onzinnige overpeinzingen. Het is ook niet het meest bizarre stuk tekst uit dit bewogen en warme jaar.

De jury heeft deze keer besloten onze oorspronkelijke huisvader, tekstschrijver en opbouwer van het forum, via de Kroket, of de Croquette nog eens nader in het zonnetje te zetten.

En wat is er dan mooier om aan hem de jaarlijkse prijs toe te kennen. Want laten we eerlijk zijn: deze bijdrage over de kroket van Wim, met de kleur van bouillon, de temperatuur van het vet, knoflook en gember (zout is niet nodig)… was toch echt het summum. Een heerlijker, onzinniger bijdrage uit het Franse front was niet voorstelbaar.
Het is zonder twijfel het meest bizarre en smakelijke bewijs van Frans-Nederlandse weemoed in het afgelopen jaar. Wim, GEFELICITEERD!

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account