Reageer op: Windows 10 nu beschikbaar voor download

#186453

Bonsoir,

Geachte Wanders, past u wel op dat u niet vanaf de rescue partitie een verse Windows installatie opstart waarna al uw gegevens en programma’s op de Windows partitie verdwenen zullen zijn. Tis maar een weet.

Slechts een goede en recente full-backup kan hier uitkomst bieden. Maar die had u beter al gemaakt alvorens aan het Windows 10 avontuur te beginnen.

Zomaar een Windows 7 installatie disk zal waarschijnlijk niet werken omdat voor uw HP een HP-specifieke OEM versie nodig is. Of een commerciële Windows 7 versie voor de volle prijs. Zonder de correcte versie krijgt u Windows 7 niet geactiveerd.

Eventueel kan ik u een Windows 7 Ultimate disk (meertalig) sturen met daarop een loader waarmee u Windows kunt installeren en de activering omzeilen. Als u niet de “echte” licentie heeft is dit echter illegaal en derhalve voor uw eigen risico.

Met deze disk zou u wel uw PC kunnen opstarten en dan met een tooltje als Produkey de actuele Windows licentiecodes van uw PC uitlezen. Of vanuit de commandoprompt in de reparatie-omgeving met behulp van Robocopy uw gegevens veiligstellen waarna u een nieuwe “clean install” kunt doen.

Salutations, Jos

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account