Reageer op: Frans geklaag

#193973

Geachte forumdeelnemers,
op ieder forum zijn wel mensen actief die menen een groot deel van hun dag te moeten besteden aan het bestoken van anderen met meningen, ongevraagde adviezen, gekonkel of domweg gepest en gezuig. Het is het nadeel van een medium als dit: iemand kan met gesloten vizier ‘strijden’ en op die manier de sfeer bederven en daar alle tijd van de wereld aan besteden. Een merkwaardige hobby.

Ik verzoek u allen voor de goede sfeer zorg te dragen, geen politiek-provocerende uitspraken te doen en waar u zich ergert, u niet te laten provoceren.
Het forum is bedoeld voor nuttige en/of leuke informatie en die kan alleen worden uitgewisseld in een goede sfeer.

Bij het modereren, een inderdaad niet zo simpele taak, is er altijd een grijs gebied: je wilt iemand bij één misstap niet voor het leven verbannen, soms modereert het forum zichzelf, soms zijn er misverstanden omdat geschreven taal nu eenmaal minder genuanceerd kan worden dan in een echt gesprek, en soms moet je iemand waarschuwen en inderdaad wegsturen. De enige oplossing is een strakkere stijl van modereren. Ik haal de teugels aan en wens iedereen een aangenaam en prettig verblijf op dit forum.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account