Reageer op: Verkiezingsnieuws

#193782
 OEVVD
Bijdrager

De ogen van de stemmers waren en zijn reeds wijd open. Die zijn niet dommer of slechter ingelicht dan Jako. Die hebben gezien dat Marine zich zeer nadrukkelijk van de uitspraken van Jan Marie Le Pen heeft gedistantieerd. En niet iedereen die op het FN heeft gestemd steunt de denkbeelden van Jean Marie Le Pen. En die mensen kennen wel degelijk het wat besmette imago van Pa Pen.
Dat maakt de veroordeling van de kiezers ten opzichte van de gevestige orde alleen maar krachtiger. De politiek had allang een mogelijkheid moeten bieden aan kiezers die hun zakken vol hebben van de EU om daaraan uiting te geven. Dit had bijvoorbeeld gekund door een eurosceptische vleugel in deze partijen de ruimte te geven.
Door dat niet te doen en door een cordon sanitaire op te trekken rond de EU – die zich compleet ongeloofwaardig heeft gemaakt – hebben zij in Frankrijk en in Nederland de kiezer geen andere keuze gegeven dan te stemmen op de enige die zij konden vertrouwen om op te staan tegen de dictatuur van Brussel en de elite die zich daar verrijkt.
Ja wij weten dat Pa Pen niet deugt, en toch moeten wij helaas het FN (en vele andere partijen in Europa) steunen omdat wij ten eerste het vertikken om afstand te doen van onze democratische rechten om te stemmen en ten tweede nergens anders hebben om naar toe te gaan.
En het is eigenlijk nog daaraan toe dat Jako hier zijn gal mag spuwen op diegenen die het gewaagd te hebben een anti EU stem uit te brengen maar het is eigenlijk diep treurig dat ook Mr. Hollande geen betere lijn heeft kunnen kiezen.
Natuurlijk komt nu Heer Pijpe ook even een duit in thet zakje doen.
Na fascisten mogen nu natuurlijk alleen FN ers zeggen wat zij denken.
Wat is nu een FN er ? Een facistische onderbuiker of zo ?
Het heeft echt geen nut om diegenen die uit volle overtuiging tegen de EU gestemd hebben en die de oppositie daartegen ook zullen blijven voortzetten voor rotte vis uit te maken. Beter zou het zijn een inhoudelijke discussie te voeren over het falen van de EU. Of voor diegnen die het allemaal prachtig vinden over het succes van de EU.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account