Basset

Aangemaakte reacties

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Inloggen bij de EDF #207386
   Basset
  Bijdrager

  Ik heb jullie adviezen geprobeerd, maar helaas zonder succes. Bij mijn poging het wachtwoord te wijzigen werd ook gegeven dat dit op het moment niet mogelijk is.
  Ik denk dat even zo plotseling als de zaak in storing is gegaan het ineens weer zal werken…..
  Dank jullie voor de moeite om te reageren.

  In reactie op: Doorgezakte vloerbalken #201259
   Basset
  Bijdrager

  Beste Christian,

  Dank voor je goede adviezen. De balkmaat is ongeveer 15 cm breed bij 20 cm. De overspanning van het vertrek is 4.50 meter. Overwegingen die mee spelen is dat ik in en nog werkzaam leven deze klussen ook in een week of 6 vakantie wil/moet realiseren, om er na mijn pensioen ( nu 56 jr)te kunnen wonen. Ik wil dus een balans zoeken tussen zo goed mogelijk / acceptabele kosten & moeite.

  Salutations

  Basset

  In reactie op: Internet bankrekening openen vanuit Nederland? #196745
   Basset
  Bijdrager

  Ik sluit mij van harte aan bij Fransco, niets geen courtage gekkigheid, gewoon service. De makelaar heeft er ook baat bij als de kooprocessen soepel verlopen. Dus werden in overleg met ons ook offertes geregeld voor opstal- en boedelverzekering. Keurig naar NL en na de door ons gemaakte keuze ook vast geregeld en zodanig, dat wij vanuit NL de premie konden voldoen vanaf onze eigen bank in NL. Het bewijs, polis en betaling, werd direct naar de notaris doorgestuurd. Daarnaast nog een adreslijst gekregen met allerhande bouwmarkten met openingstijden etc, goede Franse artisans en andere klussers die door goede ervaringen van anderen ook op de lijst mochten staan. Het bestaat dus echt!

  In reactie op: Internet bankrekening openen vanuit Nederland? #196742
   Basset
  Bijdrager

  Wij kochten vorig jaar ons huis in Frankrijk. De bankreking was door onze makelaar alvast geopend bij de CA. Met behulp van paspoortkopie en een salarisstrook. De rekening werd geopend en wij kregen keurig alles toegestuurd naar ons adres in NL. We kregen ook een envelop met code om het internet te activeren. Alles stond dus klaar. Op de dag van de overdracht waren wij,uiteraard, in Frankrijk en hebben wij vóór de notaris de bank bezocht (hadden via email vanuit NL een afspraak gemaakt) en hebben wij ons in persoon met paspoorten gemeld, geld op de rekening gezet et voilá we waren in “de lucht “. Overigens moet het huis aantoonbaar verzekerd zijn vóór de overdracht. De notaris wilde nota en betalingsbewijs zien. Kun je vaak ook bij de bank regelen.

  In reactie op: Behandelen houten dakconstructie #200975
   Basset
  Bijdrager

  Wilm en Jos dank jullie voor jullie moeite en bruikbare antwoord. We gaan eerst los met de Xylophene.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account