Belastingaanslag 2014

Franse belastingaanslag 2014De Franse belastingaanslag 2014: wat te doen in geval van vergissing? Mocht u na ontvangst van uw Franse belastingaanslag 2014, de ‘avis d’imposition’ ontdekken dat er sprake is van een vergissing, dan kunt u deze fout laten herstellen. Hieronder vindt u de te nemen stappen.

Foutieve informatie op de belastingaanslag kunt u op de website van de Franse belastingdienst corrigeren via een correctie-service die van augustus tot november 2014 beschikbaar is.

Ga daarvoor op impots.gouv.fr naar uw ‘espace personnel’. Na behandeling van uw aanvraag om correctie ontvangt u een nieuwe aanslag (dit duurt ongeveer 3 weken). U hebt de tijd tot 31 december om een fout op de aanslag 2014 te melden. Voor wat betreft de betaling zijn er twee mogelijkheden:

– Als de gecorrigeerde aanslag arriveert voor de uiterste betaaldatum, moet u het bedrag op de tweede, gecorrigeerde aanslag betalen.

– Als de gecorrigeerde aanslag aankomt na de uiterste betaaldatum, dan moet u eerst het bedrag van de eerste aanslag betalen. Indien van toepassing krijgt u het teveel betaalde bedrag aan belasting later terug.

N.B.: de uiterste betaaldatum van uw belasting is 15 september, of 20 september als u online betaalt.

©2020 Communities Abroad  |  infofrankrijk.com

DISCLAIMER

Login

of    

Forgot your details?

Create Account